Nezařazené

Paleo na půl – bez mléka – čtvrtý týden

Paleo, stejně jako každá dieta nebo snaha o zdravé stravování (samozřejmě) zakazuje alkohol, zejména pak pivo a tvrdý alkohol, k (suchému) vínu jsou někteří autoři tolerantní. Podobně je zakázáno kouření a káva, různé slazené limonády, sladkosti a junk food (např. chipsy, tyčinky), většinou je omezen i juice, protože v něm chybí vláknina. Osobně mi připadá, že toto je vlastně ten nejdůležitější bod všech diet a při jeho dodržení je už skoro jedno, co člověk jí. Když si totiž dám ráno kafe a koblihu se šlehačkou, po obědě coca colu a zákusek, po večeři pět piv a pytlík brambůrek – tak už je asi jedno, že ten oběd byl hyper super čuper vagan paleo jánevímco. 
Další týden proběhl podle zajetých kolejí, už ale neřeším věci jako šťouchané brambory, protože alergen 7 je snad ve všem… Omylem jsem jednou bezmléčnou dietu porušil – dal jsem si česnečku, podle jídelního lístku bez alergenu 7 – ale sýr v ní byl.

Průběžný závěr

Stále nepozoruji nějaké podstatné změny, takže opakuji závěr z minulého týdne – možná mám o něco větší hlad (zvlášť když vynechám polévku) a možná se cítím o něco méně ospalý – ale to může souviset i s čímkoliv jiným. 

Hodnocení

Průměrné hodnocení 0 / 5. Vote count: 0

Zatím nehodnoceno.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *