Hudba,  Koncerty

SÍDHE FEST vol.III – Trollech, War For War – Arogant Brno, 08.11.2014

Přiznám se, že se mi na tento koncert moc nechtělo, ale v Arogantu jsem ještě nebyl a to ho mám tak deset minut od baráku. Do klubu jsem dorazil během vystoupení Unclean a podle rekvizit jsem si vzpomněl, že jsem kapelu už někdy viděl. Jejich pojetí blacku je docela zajímavé až teatrální a možná by stálo za to si kapelu poslechnout v klidu. 

Následovala kapela, kvůli které jsem na koncert šel primárně, projekt Lorda Morbivoda War For War. Uvedli se hláškou „Zdař Bůh, my jsme Stíny Plamenů a hrajeme věci od War For War“. Následoval průřez tvorbou, tedy black s hornickou a válečnou tematikou. Šlo o povedený set, pouze mi chyběla „Dlouhá žíla“, která mě ke kapele dostala. Akorát nevím, co je na tvorbě projektu elektronického, jak bylo uvedeno v letáčku. 

Hlavní Morbivodovu kapelu Trollech jsem už viděl několikrát a pamatuji doby, kdy vyprodali Svatoboj, proto mě těch cca dvacet lidí pod pódiem zklamalo. Ale set to byl parádní, sice už mi tam chybí chytlavost z počátků tvorby, ale pořád Morbivod i Asura ukázali, že lesní black umí. 

Poslední kapela, polští Besatt už šla úplně mimo mě, možná to bylo i únavou, a tak jsem šel raději domů. 

Odkaz na původní verzu článku.

Hodnocení

Průměrné hodnocení 0 / 5. Vote count: 0

Zatím nehodnoceno.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *