Gastronomie

8 chodové menu, restaurace Bonjour

Hned druhý rozvolnění jsme vyrazili na 8 chodové degustační menu do restaurace a školy vaření Bonjour, v Brně na Příkopech. Posezení v průchozí obchodní galerii u miniaturních stolečků je zvláštní, ale jídlo bylo vynikající. Škoda drobných přehmatů, kdy nám servírka dala jednou příbory naopak nebo překlepů v jídelním lístku…. Povídání pana kuchaře bylo zajímavé a přínosné, škoda že neprohodil i pár slov o párovaném vínu. Oproti degustacím v Kohoutovi na víně nebo Borgo Agnese to byla takové lidovější, ale to hlavní, totiž jídlo, bylo výborné.

Paštika z jater a masa divoké kachny
Filátko zauzeného potočního pstruha s ředkvičkou
Hráškový krém s mléčnou pěnou
Farmářský kohout na víně
Hovězí hanger steak
Wellington z panenské svíčkové v bylinkové krustě
Čokoláda (se šlahačkou)
Ovocná kostka s citrusovou omáčkou a krokantem a sorbet

Hodnocení

Průměrné hodnocení 1 / 5. Vote count: 1

Zatím nehodnoceno.